Skip to content Skip to footer

FPPWeek

 

Maak jullie klaar voor een week die draait rond onze geliefde faculteit.

Ontdek snel wat er allemaal te beleven valt.

ACTIVITEITEN

Maandag 29/03, 19:00

Panelgesprek met proffen: Leven in tijden van COVID-19

Om de FPPWeek te starten organiseren de VPPK en PPSR een panelgesprek rond het leven in tijden van COVID-19! Op maandag 29 maart om 19u00 nodigen we jullie uit om dit gesprek te volgen waar we enkele proffen aan het woord zullen laten over hoe zij zich bezighouden tijdens deze pandemie.
Hoe ervaren zij de online lessen? Wat was hun grootste aanpassing? Deze vragen en nog vele anderen zullen maandag beantwoord worden! Om de gesprek interessanter te maken zullen er ook studenten aanwezig zijn die in discussie zullen gaan met de proffen om zo de verschillende perspectieven aan het woord te laten. Indien je als aanwezige een vraag hebt, aarzel dan niet om deze te stellen!

Dinsdag 30/03, 19:00

Lezing: Positief opvoeden door An Coetsiers

An Coetsiers, klinisch psycholoog, gedragstherapeut en coördinator van De Praatdoos, komt voor ons een lezing geven over positief opvoeden, waar ze in haar praktijk kinderen en ouders mee begeleidt. Ze zal dit toepassen op voorbeelden, waaronder ook voorbeelden in tijden van corona. Omdat ze aan de slag gaat met specifieke casussen, wordt deze lezing niet opgenomen, wees er dus zeker op het moment zelf bij! Het gaat door via zoom, wordt gratis aangeboden en er is geen inschrijving vereist.

Donderdag 01/04, 19:00

Quiz

Maak een team van 2-4 mensen en toon de kennis die je hebt opgedaan binnen en vooral buiten de schoolbanken. De quiz zal doorgaan op donderdag 1 april om 19u00. Maar het is zeker geen grap, er zijn leuke prijzen bij te winnen!
De Quiz zal doorgaan via Zoom. Op voorhand zullen jullie een mail krijgen met het formulier waar 1 iemand per team de antwoorden moet invullen. Extra info over het verloop zullen jullie ook via mail ontvangen na het inschrijven via de link in het evenement!

WANDELROUTES

Ontdek het mooie Gent met de vier wandelroutes die we zorgvuldig voor jullie hebben uitgestippeld. Elke wandeling verkent een andere buurt.

Van maandag tot en met donderdag wordt er elke dag een route online geplaatst.

Zet je in het Facebook-evenement op ‘gaan’ en mis niets van deze spetterende week: