Skip to content Skip to footer

Jobfair

Vlerick Business School is a triple-accredited, internaonal business school at the heart of Europe – ranked number 1 in the Benelux for executive education and 15 in Europe. Each year we welcome 740 MBA and Masters students from 50 countries onto our world-class programmes in Brussels, Ghent, Leuven and Beijing. Our 21,000 alumni are active in businesses in more than 100 countries.

Vlerick Masters Programmes At Vlerick, we teach cuting-edge skills and specialist subjects that are in great demand by organisaons today.

We offer 5 advanced Masters in Management: ·Masters in International Management & Strategy ·Masters in Innovation & Entrepreneurship · Masters in General Management · Masters in Financial Management · Masters in Marketing Management

Our programmes are fulltime and run from September to July. They are fully taught in English.

Find out more via www.vlerick.com/ masters

 


De Adecco Group is wereldleider in HR en werk en Adecco België werd dit jaar door haar werknemers voor de 5e keer op rij verkozen tot een Great Place To Work.

Bij ons staat jouw talent centraal; je krijgt de vrijheid, de verantwoordelijkheid en de ondersteuning om je persoonlijk te ontwikkelen en een mooie carrière uit te bouwen, in België én daarbuiten.

Wat ons als medewerkers van Adecco bindt? We werken samen aan een gemeenschappelijk en maatschappelijk belangrijk doel: mensen een job bezorgen. We doen dit met veel passie en ondernemingszin en staan onbevooroordeeld in de wereld.

Waarom werken bij Adecco? Omdat je bij ons de unieke kans krijgt om bij te dragen aan de carrière van anderen en het ontwikkelen van je sterktes. Niet vanaf de zijlijn, maar actief. Vanuit je eigen, persoonlijke kracht. Met toegang tot ons wereldwijde netwerk van kennis, ervaring en capaciteiten. We zorgen voor een open en eerlijke werksfeer met een uitgebreid aanbod aan opleidingen.

Goesting in HR?
Join The Adecco Group!

 


Gent werkt met jouw talent

Meer dan 4000 personen zeen zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat Gent een aangename stad is om in te wonen, in te werken en om te bezoeken. Elk van hen doet dit vanuit zijn of haar expertise: groen onderhouden, kinderen verzorgen in de opvang, het loket van burgerzaken bemannen enzovoort. Maar Stad Gent doet meer dan je denkt: denk maar aan wegenwerken opvolgen, stadsvernieuwings-projecten leiden, nieuwe stads-gebouwen realiseren en bestaande onderhouden, de organisatie financieel gezond houden, en zoveel meer. Hierbij houden we steeds de klant en het resultaat voor ogen.

Ook jij kan deel uitmaken van dit dynamisch en gedreven team! Denk je graag mee of steek je liever de handen uit de mouwen? Stad Gent heeft een grote variatie aan functies. Je kan er aan de slag in zowel technische, sociale, administratieve als leidinggevende functies, in verschillende departementen.

In ruil voor jouw inzet bieden we een competitief loon, aangevuld met maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Bovendien geniet je van een aantrekkelijke vakantieregeling, heel wat opleidingsmogelijkheden en indien mogelijk ook van glijdende uren en telewerk.

Gent gaat voluit voor gelijke kansen! Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten ongeacht leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap, nationaliteit, enz.

Solliciteer nu via stad.gent.be/solliciteren!

Stad Gent – Dienst Selectie en Mobiele Ploeg
Keizer Karelstraat 1
9000 Gent Tel.
09 266 75 60
vacatures@stad.gent.be

 


Afbeeldingsresultaat voor schelstraete delacourt

Schelstraete Delacourt Associates maakt deel uit van de top drie Execuve Search kantoren in België. Ons 20-koppig team van Partners, Consultants en Research Consultants zet zich dagelijks in om de meest uitdagende Senior Management en Director posies in te vullen.

Bovendien maken wij deel uit van het wereldwijde InterSearch netwerk en hebben wij ook een sterke focus op internaonale zoekopdrachten.

Als Research Consultant krijg je de kans om: zelf initiaef te nemen om de rekruteringsstrategieën te definiëren en deze te implementeren; een scherp beeld te vormen van verschillende domeinen en sectoren in de bedrijfswereld;
High level contacten (CEO, COO, CFO, CCO…) te leggen op nationaal en internationaal niveau; Deel uit te maken van een hoogopgeleid en ambitieus team PhD’s, Economisten, Ingenieurs, Psychologen…

Wie zoeken we…
Je bent in het bezit van een Master diploma en hebt een geslaagde eerste werkervaring achter de rug (bijv. Consulng, professional services…); Je bent flexibel en een teamplayer; Je bent gedreven, doelgericht en legt de lat hoog voor jezelf; Je bent communicatief, ondernemend en leergierig.

Interesse?

Mail vandaag nog jouw cv en movatiebrief!


Afbeeldingsresultaat voor profacts

Profacts is een jonge, flexibele en dynamische challenger op de Belgische onderzoeksmarkt. Onze missie is “Revealing factors for success”. We leveren concrete, actiegerichte aanbevelingen en niet gewoon data.

Om deze belofte waar te maken, gelooft Profacts sterk in haar drie kernwaarden: Customer Delight, Can Do & Fun

Profacts is een innovatieve speler en biedt een sterke inhoud aan door haar vier pijlers:

Wie willen we graag bij in ons team?  

Je hebt zin om te starten aan je carrière en je bent hierbij op zoek naar een uitdagende job in een leuke sfeer! Wie willen we graag bij in ons team? Je bent graag bezig met cijfers of  woorden en hebt een analytische geest.

Je hebt interesse in marktonderzoek of wil deze ontwikkelen.
Je bent probleemoplossend en positief ingesteld.
Je bent een constructieve teamspeler.
Je neemt graag je verantwoordelijk op en je hebt zin voor initiatief.
Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit.

Profacts beschikt over een eigen online-panel.

Ben je altijd en een trend setter geweest;
Word je graag gehoord;
Sta je bekend om je eigen mening;
Ben je benieuwd naar nieuwe producten en services?

Des te meer reden om je in te schrijven voor onze online-panel en leuke prijzen te winnen!
Surf snel naar www.profactspanel.be


OCMW GENT


MONITOR

Afbeeldingsresultaat voor monitor hr consulting

Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem en Hasselt, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Het 12-koppige team legt zich sinds 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten.

Als gezond groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemer
schap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. Een gedreven en dynamisch team combineert werkethiek met collegialiteit.

Voor meer info, surf naar www.monitor.be


Afbeeldingsresultaat voor jobstop

“Be the change you want to see in the world.” By Ghandi

Wie, wat, waarom, hoe?

Heb je zin om de wijde wereld in te trekken, met een gezonde dosis avontuur? En wil je je daarbij ook nuttig maken? Dan is Jobstop iets voor jou! Van vrijwilligerswerk in het buitenland, over de combinatie van werken en reizen, tot werken als au pair, en dat in alle uithoeken van de wereld.

Vrijwilligersprojecten

Heb je ervaring in de medische sector en wil je deze ervaring omzetten in de praktijk? Dan kan je aan de slag als vroedvrouw in Ghana, hulp bieden in een ziekenhuis in Zuid-Afrika, werken als fysiotherapeut in Peru, …

Via de onderwijsprojecten krijg je als vrijwilliger in het buitenland de mogelijkheid om deel te nemen aan een brede waaier van taalactiviteiten. Zo kan je taalles aanleren in Zuid-Afrika tot kinderen onderwijzen met een leerachterstand in Guatemala. Heb je talent dat je graag wil delen dan hebben wij zeker een project dat bij je past!

Ben je sociaal geëngageerd? Dan biedt Jobstop verschillende sociale projecten aan. Zo kan je meedraaien in een weeshuis, hulp bieden in een kinderopvangcentrum, werken met kinderen met een mentale of fysieke beperking. Jij als vrijwilliger kan het verschil maken in de toekomst van deze kinderen.

Bouw jij mee aan een betere leefomgeving en steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan zijn onze bouwprojecten beslist iets voor jou! Samen met de lokale bevolking ga je aan de slag met het bouwen van huizen voor kansarme gezinnen. Deze projecten bieden wij in Latijns-Amerika en Afrika.

Ben je een avontuurlijk type en hou je van de natuur dan zijn onze natuurprojecten op jouw lijf geschreven. De natuurprojecten gaan van herbebossing, duurzame productiemethoden, biodiversiteit tot het behoud van ecosystemen en de aanpak van de milieuvervuiling. Je steekt je handen uit de mouwen op één van de mooiste plaatsen op aarde.

We bieden je als vrijwilliger in het buitenland een aantal wildlife- en dierenprojecten aan waar iedereen met veel enthousiasme en een positieve ingesteldheid kan in meedraaien. Zo kan je op wildlife expeditie in Costa Rica, werken als dierenassistent op een wildlife project in Zuid-Afrika tot olifanten verzorgen in Thailand.

Ben je gebeten door de sportmicrobe? Dan kan je voetbaltechnieken aanleren in Zuid-Afrika, sportlessen geven in Peru,…

Werken en reizen / Au pair

Naast de vrijwilligersprojecten zijn wij ook gespecialiseerd in werk- en reisavonturen en au-pairprogramma’s. Heb je hier interesse voor? Neem zeker een kijkje op www.jobstop.be.

Indien je nog vragen hebt, kan je ons steeds bereiken op volgend nummer 02/550.01.61 of via e-mail info@jobstop.be.

Het Jobstop-team

Evy & Sofie


De SLOEP vzw (°1996) is een onafhankelijke en pluralistische organisatie. De SLOEP is een open huis waar ouders met jonge kinderen in al hun diversiteit terecht kunnen met hun verhaal, vragen en bezorgdheden. De SLOEP vzw richt zich tot gezinnen uit  Gent Noord-Oost. De SLOEP heeft een vestiging in de wijk Muide-Meulestede en een antennewerking in de wijk Dampoort.

Samen met ouders zoeken zij antwoorden op velerlei vragen en zetten ze stappen naar een sterkere positie als ouder, buur, Gentenaar en wereldburger.

Mensenrechten, armoedebestrijding, emancipatie, diversiteit en interculturaliteit vormen een rode draad doorheen de dagelijkse praktijk van De SLOEP. Ze staan centraal bij netwerkvorming, overleg en de actieve signaalfunctie die De SLOEP opneemt.

De SLOEP biedt:

–  preventieve gezondheidszorg voor kinderen tussen 0 en 3 jaar: Consultatiebureau (CB) ism Kind & Gezin;

psychosociale begeleiding van kwetsbare zwangeren: Prenataal Steunpunt (PSP) ism Kind & Gezin;

– een Inloopteam i.s.m. K&G waar kwetsbare gezinnen terecht kunnen voor integrale gezinsbegeleiding en groepswerking en behoort hiermee tot de Brede Instap van IJHV;

– een project Spel en Ontmoeting, waarbij i.s.m. spelotheken van vzw Jong en een Vereniging Waar Armen het woord nemen, Sivi vzw, in 3 verschillende wijken een ontmoetingsplaats voor ouders met jonge kinderen wordt gerealiseerd;

een Gezondheidswerking met onder meer een  bewegingsgroep, een project ‘gezond en lekker met weinig centen’, gezondheidspromotie via campagnes én infosessies in de bestaande groepswerkingen, i.s.m. Gezondheidsdienst  en Sportdienst Stad Gent, de Gezondheidsraad en de eerstelijnsgezondheidszorg;

een project Kleuterparticipatie met 22 acties per schooljaar i.s.m. LOP BaO en Werkgroep Kleuterparticipatie en de wijkscholen;

–  een werk/welzijnsproject GO-Between binnen de acties van GSIW,  i.s.m. VDAB OVL, Dienst Werk Stad Gent en het Europees Sociaal Fonds, waarin we een antwoord proberen te formuleren op de gebrekkige aansluiting van de gezinnen in De SLOEP op de bestaande arbeidsmarkt(begeleiding)

een materieel hulpproject: het Pamperproject én Project Eersteleeftijdsmelk  en dit in afstemming met de KRAS-diensten en OCMW Gent en enkel binnen de integrale gezinstrajecten

trajectbegeleiding in kader van het project Instapwonen i.s.m.OCMW Gent, Buurtstewards en Straathoekwerk Stad Gent en vzw Zonder naam, niet zonder hart.

 

 

Bevelandstraat 26
9000 Gent
09 234 38 58
www.desloep.be


beopledd are bold, smart, respectful and open minded professionals who help you in people, team and organizational challenges in disruptive times.
We not only provide inspiration but also design, run and deliver sustainable solutions in close collaboration with you whether you are a C-level, director, manager or HR professional.

 

Our world is changing rapidly: new technologies, the internet of things, social and collaborative networks in a ‘mobile’ age… have a drastic impact on the way we live and work. And on most companies’ business models. Times are disruptive and the pace is getting faster and faster.

These volatile, uncertain, complex and ambiguous times have an impact on organisations and ultimately on the people working in them. ‘People’ have always been our focus. ‘People’ will always stay our focus, especially in this new era. With our new brand we want to take our quest beyond people, hence beopledd.

Together with our clients, we co-create solutions that work for these people and organisational systems in disruptive times. This means we might have to stretch our knowledge, skills and imagination beyond good practices to find new game-changing ways of recruiting, learning and collaborating. Embracing new technologies to our advantage.

Together we find ways to develop individuals, teams and organisations faster and even more effectively. Sharing what we have learned with our networks and communities will be key to keeping up with new technologies and processes. And finally we love to show people how they can become ‘game-changers’ themselves. Therefore…

Our purpose is to support individuals, teams and organisations in this new world from a beopledd perspective. Beyond people, developing together in disruptive times.

 


Afbeeldingsresultaat voor admb

Groep ADMB ondersteunt dagelijks het personeelsbeleid van vele tienduizenden ondernemers en organisaties. Aan deze klanten bieden we op elk moment het gepaste HR-dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies.

Het team van ADMB HR Services bestaat uit ervaren experten in talentmanagement. Wij onderhouden nauwe contacten met diverse ondernemingen in heel Vlaanderen. Voor hen vinden, meten, oriënteren en ontwikkelen wij talenten, voor een brede waaier aan interessante jobs.

Op zoek naar een boeiende uitdaging als professional in engineering, IT, techniek of de bouwsector? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom zeker eens langs voor een babbel. Samen met jou gaan we op zoek naar een job op maat van jouw talenten.

www.admb.jobs.be


Afbeeldingsresultaat voor aiesec

AIESEC is de grootste studentenorganisae wereldwijd en wiordt volledig door jongeren en alumni gedragen. Wij smuleren internaonalisering en globalisering door samen te werken met bedrijven, NGO’s, scholen enzoverder door buitenlandse stages aan te bieden over heel de wereld. Wij hebben als doel studenten en recent afgestudeerden te begeleiden naar een eerste relevante werkervaring.

Wij spitsen ons toe op twee soorten stages.

Er is een luik vrijwillige stage (geschikt voor, jdens en na de studies) die je de mogelijkheid bieden im stereotypen te breken, intercultureel begrip te creëren en een posieve impact te hebben op een buitenlandse samenleving. Buiten je confortzone is waar jouw magie plaatsvindt, ontdek jezelf en draag bij aan een betere wereld door een Global Cizen te worden. De programma’s zijn 6-18 weken en meestal zijn eten en accomodae geregeld door het AIESEC kantoor in het buitenland.

Daarnaast is er een luik professionele stages waarbij de recent afgestudeerde student een eerste relevante werkervaring kan opdoen in een internaonale omgeving en wereldwijde netwerken kan opbouwen in een bedrijf. Onze professionele stages geven jou de mogelijkheid leiderschaps-vaardigheden te ontwikkelen in een uitdagende, professionele omgeving in het buitenland. Wij bieden stages in het buitenland in veel verschillende sectoren en bedrijven van 6-12 maanden. Door een stage word je bewust van je capaciteiten en uitdagingen en zal je nog meer groeien als professional.

Voor meer info over AIESEC kan je steeds terecht op: www.aiesecgent.be of www.facebook.com/GentAiesec