Skip to content Skip to footer

Lidmaatschap en Guido Gids

Beste medestudenten

De overgrote meerderheid van de studenten bestelt studieboeken via ons (de faculteitsgebonden studentenvereniging) omdat dit naast financieel voordeliger ook ontzettend gemakkelijk is. Bij het bestellen van een ‘kant-en-klaarboekenpakket’ bieden wij je de keuze om een lidkaart van VPPK aan te kopen voor 6 euro, met talrijke voordelen.

Deze lidkaart kunnen we ten zeerste aanraden met de volgende redenen:
Ten eerste krijgen mensen met een lidkaart een korting op de aankoop van hun boekenpakket. Deze korting is bijna zeker groter dan de zes euro die u investeerde in een lidkaart! Dit voordeel alleen al trekt de budgetbewuste student over de streep.
Verder hebben onze lidkaarten talrijke voordelen die tijdens het leven als student in Gent van pas komen. Er zijn voordelen en kortingen voor de activiteiten van VPPK, maar ook kortingen bij etenszaken, kopiecenters, kapperszaken, vrije tijdsbestedingszaken en nog andere in Gent! De details hiervoor vind je bij “voordelen van lidmaatschap”

Naast het aankopen van een VPPK-lidkaart kan je ook een Guido stadsgids (Gent) aanschaffen bij je boekenpakket voor vijf euro. Als je niet graag verloren loopt in de stad en wil weten waar zoal de meest trendy plekjes te vinden zijn, dan is deze gids echt iets voor jou. De Guido gids bevat naast prachtige illustraties ook bladzijden vol leuke tegoed-en kortingsbonnen die echt wel relevant zijn voor studenten. Je kan erop vertrouwen dat Guido het type bonnetjes voorziet dat je ook echt gaat gebruiken en waarvoor je zelfs te bedelen zal gaan bij vriend(in) of lief.

Zit je nog met twijfels of begrijp je de verschillende systemen niet volledig, stuur een mailtje naar praeses@vppk.be of pr-extern@vppk.be en je zal met een glimlach verder geholpen worden.

VPPK