Skip to content Skip to footer

VPPK

VPPK

Beste student

Het doel van onze studentenvereniging is jullie de beste studententijd van jullie leven te bezorgen. Om dit te kunnen realiseren, organiseren wij verschillende activiteiten. Denk maar aan een boekenverkoop, waar je je boeken kan komen halen, of lezingen, waar je je kennis kan verbreden. Ook staan wij in voor meer studentikoze activiteiten zoals onze twee vooruitfuiven en het galabal, sportwedstrijden, een spaghettiavond, enkele workshops, een toneel, … Zo proberen we er alles aan te doen om je je thuis te laten voelen in Gent!

Je kan je bij onze vereniging laten dopen, om zo gegarandeerd het jaar te starten met een grote groep nieuwe vrienden, maar is de doop niks voor jou, dan ben je natuurlijk wel nog altijd op al onze activiteiten welkom. VPPK is er voor alle studenten van de FPPW en sympathisanten!

Vorig academiejaar bestond VPPK 55 jaar. Door Corona hebben we dit niet kunnen vieren, daarom wordt dit academiejaar een verlening van ons 55e lustrumjaar! Dit zetten we in de kijker met enkele lustrumactiviteiten. Het zou superleuk zijn om samen met jullie dit te kunnen vieren, dus kom gerust eens een kijkje nemen.

We staan te popelen om er een jaar van te maken om nooit meer te vergeten, en hopen oprecht dat jij daar ook deel van wil uitmaken.

 – VPPK